Vid vackert väder och i semestertider uppmanar vi våra resenärer att förhandsboka plats i god tid innan avresa. Många av våra resenärer kikar på väderappar innan de beslutar sig för att resa till Ven, vilket är förståeligt. Oftast bokas det fullt via vår hemsida kvällen innan avresa till Ven. För att ni ska försäkra er om en plats så uppmanar vi till förhandsbokning av plats.

Ett fartyg har säkerhetsbestämmelser och vi får endast ta ett visst antal passagerare med oss ombord. På M/S Uraniborg får vi som mest ta 394 passagerare. På M/S Stjerneborg 247. Många resenärer meddelar oss att de gärna kan stå men det handlar om säkerhetsbestämmelser och hur många passagerare respektive fartyg har lov och möjlighet till att evakuera i en nödsituation. Rederi AB Ventrafiken har till dags dato inte varit med om en sådan situation.
Glöm inte att boka plats även för små barn under 6 år. Dessa reser gratis men de tar en plats och med förklaring ovan hoppas vi att vi förtydligat att förhandsbokning krävs. 

Mer information om bokning finner ni här


Gå till nyhetsarkiv eller gå till startsidan