På Ven finns det stora valmöjligheter. Du kan äta en utsökt måltid på en exklusiv restaurang och/eller så tar du eftermiddagskaffet på något mysigt café. Vad gäller övernattning finns det också många valmöjligheter. Bed & Breakfast, camping, konferensanläggning, stugby och vandrarhem är några av de boendeformer som representeras på Ven. Vill ni har ytterligare tips och råd kan ni även kontakta Turistbyrån Landskrona – Ven.  

B&B Bo-Ven
B&B Bo-Ven erbjuder generösa sällskapsutrymmen vilket gör att boendet även är lämpat för mindre sällskap. Vid fint väder kan frukosten avnjutas i den lummiga trädgården.   

Café Tycho Brahe
En oas mellan Tychos trädgård och museum där du kan avnjuta en god lunch eller fika.

Gamlegård
Här finns en ombyggd restauranglada med lokalproducerad mat från egna gården, och stugor för er som vill övernatta på Ven.

HOLKEN boende
Övernattning & boende hela året centralt på Ven.

Mitt på Hven
Mitt på Hven restaurang med café.

Nova Harmonia
Nova Harmonia är ett rogivande boende i lantlig miljö som är inrymt i ett före detta stall/loge från förra sekelskiftet. Här finns även ett café som öppnas upp vid förbokning.

Prästgården på Ven
Den gamla prästgården är nyrenoverad i gammal smakfull stil. Nu fullt utrustad för konferensen, team-buildning, lägerverksamhet men också för privata evenemang.

Pumpans Café & Restaurang
Mitt på Hven under Tunagårdens lummiga träd serveras vegetarisk mat av ekologiska råvaror. Bröd och bakverk bakas av mjöl från egen stenkvarn och Pumpans har även ett eget kafferosteri.

Semsterhemmets Stuga
Stuga med bedårande utsikt över Öresund och ett stenkast från Norreborgs strand. 4 bäddar, litet allrum med pentry, dusch/toalett och egen trädgård.   
 
Spirit of Hven Backafallsbyn
Välrenommerat kök och prisbelönt whiskybar! 

S:t Ibbs Golfklubb 
I restaurangen på Vens vackra golfbana kan ni njuta av hemlagad mat och hembakade kakor. 

Tunastugan   
Friliggande stuga med plats för fyra personer, överblickande öppna landskap och Öresund. 

Turistgården
Mitt på Ven i vackra omgivningar ligger Turistgården. I restaurangen tillagar vi mat med det bästa av vad ön har att erbjuda i råvaror. Från den goda husmanskosten till den Ven-inspirerade A la carte menyn.
 
Camp Ven
Tältcamping och stugby som bjuder på närhet till stranden och vacker utsikt över Öresund.

Vens Vandrarhem
Vens vandrarhem är ett av Sveriges vackrast belägna vandrarhem och ligger endast två minuter bort från Bäckvikenshamn som passagerarbåtarna angör. Ni kan välja mellan enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum.      

Villa Tuna
Ljust och smakfullt inredd villa med närhet till havet och golfbanan.